Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

Kçiçi i Mitrovicës tani me rrjet të ri elektrik

20-06-2018

Investimet e radhës nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike KEDS, kanë zbritur edhe në një rajon të rëndësishëm të Mitrovicës, përkatësisht në Kçiç....

Lexo më shume

Bujqit e Gadimes i gëzohen investimit të KEDS

19-06-2018

Një projekt shumë të rëndësishëm investiv sapo ka përfunduar KEDS-i në fshatin Gadime e Epërme të Lipjanit. Fjala është për projektin e quajtur TS Shkolla Gadime, projekt ky që do të ndikojë drejtpërdrejt në rritjen e cilësisë të furnizimit dhe rënien e humbjeve. ...

Lexo më shume

Dy projekte të rëndësishme elektrike kanë përfunduar në rajonin e Prishtinës

04-06-2018

Rreth 10000 konsumatorë nga Mazgiti i Obiliqit, dhe Mati 1 në Prishtinë kanë përfituar nga implementimi i projekteve të KEDS, të cilët kanë për qëllim përmirësimin e furnizimit me energji elektrike për këto lokacione. ...

Lexo më shume

KEDS zëvendëson rrjetin elektrik të vitit 1972 ne Shtime me rrjet të ri

01-06-2018

Fshati kodrinor Petrovë, dhe lokaliteti te udhëkryqi i quajtur Te Pishat, (Binçë) të qytetit të Shtimes, janë dy vendbanimet që kanë përfituar nga investimi i radhës të KEDS-it....

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00