Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
15-05-2018  | Rugova: Vetëm në 2017 mbi 300 mijë euro janë investuar nga KEDS në qendër të Istogut
15-05-2018  | KEDS investon në fshatin Serbicë e Ulët të Prizrenit
15-05-2018  | KEDS po rinovon dhe modernizon të gjitha linjat 35 kilovoltëshe
25-04-2018  | Mos blini dhe mos vendosni njehsorë, ua jep KEDS-i secilit falas!
23-04-2018  | Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj i kënaqur me investimet e KEDS-it
23-04-2018  | Kryetari i Rahovecit lavdëron punën e KEDS-it në këtë komunë
28-03-2018  | Mbi 120 familje të Rakoshit i gëzohen rrjetit të ri nga KEDS-i
27-03-2018  | KEDS investon edhe në Raushiq të Pejës
26-03-2018  | Karagaçi i Pejës përfitues i madh i investimeve të KEDS-it
15-03-2018  | Kyçja ilegale në rrjetin elektrik lë pa rrymë 1200 konsumatorë
 
1 - 10 nga 347
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00