Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
19-06-2018  | KEDS-i përkrah shkollat në rritjen e cilësisë në arsim
04-06-2018  | Dy projekte të rëndësishme elektrike kanë përfunduar në rajonin e Prishtinës
01-06-2018  | KEDS zëvendëson rrjetin elektrik të vitit 1972 ne Shtime me rrjet të ri
15-05-2018  | Rugova: Vetëm në 2017 mbi 300 mijë euro janë investuar nga KEDS në qendër të Istogut
15-05-2018  | KEDS investon në fshatin Serbicë e Ulët të Prizrenit
15-05-2018  | KEDS po rinovon dhe modernizon të gjitha linjat 35 kilovoltëshe
25-04-2018  | Mos blini dhe mos vendosni njehsorë, ua jep KEDS-i secilit falas!
23-04-2018  | Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj i kënaqur me investimet e KEDS-it
23-04-2018  | Kryetari i Rahovecit lavdëron punën e KEDS-it në këtë komunë
28-03-2018  | Mbi 120 familje të Rakoshit i gëzohen rrjetit të ri nga KEDS-i
 
11 - 20 nga 360
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00