Planned network maintenance
Here you will find information about the outages due to planned works and network maintenance.
  • Prishtinë
  • Pejë
  • Prizren
  • Ferizaj
  • Mitrovice
  • Gjakove
  • Gjilan
Network notifications
Date of publication: 16-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 20.03.2018 will be interrupted NS 10/0.4kV Preoci 3(Kodi:10000001003) which is supplied from Dalja 10 kV Preoci  (Kodi: 10000001) NS 110/35/10kV Prishtina 1  from 09:00 to 12:00
While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë e Preocit.
Reason of interruption: dislocation of network 0.4kV at “Nderimi Shpk”
Planned maintenance
1.

On date 20.03.2018 in substation NS 220/35/10kV Podujeva will be interrupted:
Dalja 10 kV Livadicë  (Kodi: 14000011) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 220/35/10kV Podujeva will be interrupted:
Dalja 10 kV Letanci  (Kodi: 14000012) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
3.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Drenasi will be interrupted:
Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
4.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Drenasi will be interrupted:
Dalja 10 kV Shtrubullova  (Kodi: 16021004) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

5.
On date 19.03.2018 in substation NS 220/35/10kV Podujevë will be interrupted:
Dalja 10 kV Ballovci  (Kodi: 14000008) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Surkishi,Lladofci,Sveqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica,Turuqica.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
6.
On date 19.03.2018 in substation NS 220/35/10kV Podujevë will be interrupted:
Dalja 10 kV Podujeva 5  (Kodi: 14000005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
7.

On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Prishtina 7 will be interrupted:
Dalja 10 kV J  34 Qagllavica 3  (Kodi: 19000034) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internation helth center (Spitali turk),NT Luli marevci,Albert rudari,Lagja rogretaHamide Gashi,Naser Mustafa objekt banesor,Afrim Hoxha,betonjerka renulual Betoni,Auto Sherreti.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
7.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Prishtina 7 will be interrupted:
Dalja 10 kV J 40Hajvalia (Kodi: 19000040) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain:  Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders


Network notifications
Date of publication: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Shkabaj  (Kodi: 15019002) from 11:00 to 15:00

While the works are being performed without electricity will remain: Shkabaj, Mazgit (një pjesë) Obiliq ,Reforma, Al Petrol .
Reason of interruption: Revision of overhead line.
2.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Prishtina lll will be interrupted:
Dalja 10 kV Hoteli Grand  (Kodi: 10011013) from 09:00 to 11:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Hotel Grandi.
Reason of interruption: review of relay protection.
3.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Prishtina lll will be interrupted:
Dalja 10 kV Dispieqeringu  (Kodi: 10011014) from 09:00 to 11:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Objektin e Keds, Objektin e Kostt-it, Objektin e PTK.
Reason of interruption: review of relay protection.
4.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Prishtina lll will be interrupted:
Dalja 10 kV Termokosi  (Kodi: 10011015) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Termokosi.
Reason of interruption: review of relay protection.
5.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Prishtina lll will be interrupted:
Dalja 10 kV Mikro lll  (Kodi: 10011016) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë e Ulpianes.
Reason of interruption: review of relay protection.
6.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Prishtina lll will be interrupted:
Dalja 10 kV Ben-AF  (Kodi: 10011017) from 13:00 to 15:00

While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë e Bregut të diellit, Konvikti 5, Konvikti 1, Menza, Qendra Tregtare.
Reason of interruption: review of relay protection.
7.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Koliqi will be interrupted:
Dalja 10 kV Fabrika e Ujit -Alpet  (Kodi: 14016005) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Fabrika e ujit-alpet .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
8.
On date 17.03.2018 in substation TS 35/10kV Koliqi will be interrupted:
• Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
9.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Shkabaj  (Kodi: 15019002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Shkabaj, Mazgit (një pjesë) Obiliq ,Reforma, Al Petrol .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
10.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10 kV Drenas will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Vasileva (Kodi:16021006)  from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.


Network notifications
Date of publication: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance
1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Batllava will be interrupted:
• Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) from 10:00 to 13:00


While the works are being performed without electricity will remain: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Koliqi will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Sharbani (Kodi: 14016003) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation Pr 7 110/10kV will be interrupted:
• Dalja 10 kV  J34 Qagllavica 3 (Kodi: 19000034) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internation helth center (Spitali turk),NT Luli marevci,Albert rudari,Lagja rogretaHamide Gashi,Naser Mustafa objekt banesor,Afrim Hoxha,betonjerka renulual Betoni,Auto Sherreti.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation Pr 7 110/10kV will be interrupted:
• Dalja 10 kV  J31 Ndriqimi publik (Kodi: 19000031) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Lagja e LLavdrocit,Pompa Gashi,Ndriqimi public,Banesat e XBC,Motel Fontana,Betonjera Dino,Trafo Qazim Sadiku,Lagja e spitalit 5,Hotel Internacional.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
5.
On date 16.03.2018 in substation Pr 7 110/10kV will be interrupted:
• Dalja 10 kV  J39 Fabrika e kasetave  (Kodi: 19000039) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
6.
On date 16.03.2018 in substation Pr 7 110/10kV will be interrupted:
• Dalja 10 kV  J41 Matiqani (Kodi: 19000041) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

 


Network notifications
Date of publication: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Planned maintenance
1.
On date 15.03.2018 in substation TS 35/10kV Badovci will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Graqanica 2 (Kodi: 10014003) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: një pjesë e  Graqanicës.
Reason of interruption: preventive maintenance
2.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Badovci will be interrupted:
        Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001)  from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Palaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kastrioti (Kodi:18024002) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: qyteti Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm  dhe I Ulët, rruga magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiq dhe Kijaci.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
4.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Palaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe Sibovci.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
5.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Prishtina 3 will be interrupted:
       Dalja 10 kV Qyteza Pejton (Kodi:10011001)  from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Qyteza Pejton.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance

1.
On dates 15,16,17,18.03.2018 in substations NS 110/10 kV Prishtina 5 will be interrupted:
           Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 (Kodi:130000005036)  from  09:00 to 12:00 and from 13:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë e Rr.Kadri Zeka.
Reason of interruption: connection of customers in new network.


Network notifications
Date of publication: 12-03-2018


Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On dates 14.15,16,17,03.2018 will be interrupted NS 10/0.4kV Gjon Sereqi (Kodi: 13000010055)  which is supplied from Dalja 10kV J21Kodra e trimave 21 (NS 110/10kV Prishtina 5)
from 09:00 to 12:00 and from 13:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: street Gjon Serreqi.
Reason of interruption: connection of customers in new network.

Planned maintenance
1.
On date 14.03.2018 in substation NS 35/10kV Parku i Biznesit will be interrupted:
Dalja 10 kV A19 Kosmonte Foods (Kodi: 16023019) from 10:30 to 12:00

While the works are being performed without electricity will remain: Kosmonte foods.

Reason of interruption: review of relay protection.

2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Fushë Kosovë will be interrupted:
Dalja 10 kV Vragoli  (Kodi: 15018007) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

3.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Fushë Kosovë will be interrupted:
Dalja 10 kV Bresje  (Kodi: 10012004) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje .

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Shkabaj  (Kodi: 15019002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

5.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Mazgiti(Qyteti)  (Kodi: 15019001) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

6.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Lumi  i Madh (Kodi: 15019006) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

7.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Mazgit will be interrupted:
Dalja 10 kV Llazareva(Kodi: 15019005) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

 


Network notifications
Date of publication: 12-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 14 and 15.03.2018 in substation  NS 35/10kV Magure will be interrupted:
Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) from 08:00 to 11:00  and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: mounting of poles, cross arms, conductors, insulators and replacement of transformers of medium voltage

Planned maintenance

1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Lipjani will be interrupted:
Dalja 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lipjan (nje pjese), Konjuh,Pjesë e Banullës, Bizneset pergjate Magji. Prishtine – Ferizaj,

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Lipjani will be interrupted:
Dalja 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Baza e asfaltit,Jeta  e re,Gracjka e vjeter,Topliqani,Gracka e Vogel.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Lipjani will be interrupted:
Dalja 10 kV Fsh.Suhodoll (Kodi: 41047002) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lagjen e Re-fsh Suhadoll-Skullan,Leinë, Radevë,  Skullan dhe Llugë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Lipjani will be interrupted:
Dalja 10 kV: Zjarrfiksat (Kodi 41047008) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: TS Rexhep Bytyqi, TS Zjarrfiksat .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

 


Network notifications
Date: 16-03-2018


Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Kastrati  (Kodi: 51000007) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Reason of interruption: revision
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 5100008) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.
Reason of interruption: revision

3.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Dardania 1 (Kodi: 51000001) from 08:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Dusha, Mugosh, Dardania 1 Dardanija 3 . Dardanija 4.
Reason of interruption: connection of customers in new network.
Planned maintenance
1.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Deçani will be interrupted:
Dalja 10 kV Lumbardhi  (Kodi: 53000005) from 11:00 to 11:30
While the works are being performed without electricity will remain: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik . 
Reason of interruption: revision

2.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Deçani will be interrupted:
Dalja 10 kV Juniku  (Kodi: 53000007) from 12:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lloqani, Dranoci, Sllupi, Vokshi, Polana, Poberxha, Prilepi, Rastavica, Baballoqi, LA Ramadani, Juniku, Jasiqi, Gjocaj .
Reason of interruption: revision
3.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Deçani will be interrupted:
Dalja 10 kV Isniqi  (Kodi: 53000008) from 13:00 to 14:00
While the works are being performed without electricity will remain: Ahmetgjekajt.Tishukajt.Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt
Reason of interruption: revision

4.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Deçani will be interrupted:
Dalja 10 kV Lluka  (Kodi: 53000009) from 14:00 to 14:30
While the works are being performed without electricity will remain: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.     
Reason of interruption: revision
5.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Deçani will be interrupted:
Dalja 10 kV ARC  (Kodi: 53000010) from 14:30 to 15:00
While the works are being performed without electricity will remain: Policia
Reason of interruption: revision

6.
On date 19.03.2018 in substation TS 35/10KV Peja 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Asllan Çeshme (Kodi: 50051002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: 2 Korriku, Jarina nga dalja shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

7.
On date 19.03.2018 in substation TS 35/10KV Peja 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Rugova(Kodi: 50051006) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

 


Network notifications
Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Peja 1 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi:50000010) from  10:00 to 14:00

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.
Reason of interruption: mounting of breaker 10 kV.

2.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqani will be interrupted:
• Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) from  11:00 to 11:30

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.
Reason of interruption: Revision.
3.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqani will be interrupted:
• Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) from  12:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.
Reason of interruption: Revision.
4.
On date 19.03.2018 in substation TS 110/10 kV Deçani will be interrupted:
• Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) from 13:00 to 14:00
                                        
While the works are being performed without electricity will remain: Deçani -qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe  Carrabregu. 
Reason of interruption: Revision.
5.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqan will be interrupted:
• Dalja 10 kV Strellci (Kodi:53000004) from  14:00 to 15:00

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe I Ulët.
Reason of interruption: Revision.
6.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Peja  2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.

7.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.


Network notifications
Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance


2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10KV Peja 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Rugova (Kodi: 50051006) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10KV Peja 1 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10KV Peja 1 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.
Reason of interruption: Energizing of new distribution substation 160kVA
5.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10KV Peja 1 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Arbreshi (Kodi: 50000006) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Laxheja e Romeve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


Network notifications
Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Planned maintenance

1.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Peja 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi: 51000011) from 10:30 to 11:30
 
While the works are being performed without electricity will remain: Hotel Dukagjini, Shtypshkronja Dukagjini. 
Reason of interruption: revision
3.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Peja 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Dardanija lll (Kodi: 51000012) from 12:00 to 13:00
 
While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Viktimat e Pejes, Dardanija V-Vlll, Obljekti Keds.
Reason of interruption: revision
4.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Peja 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) from 13:00 to 13:30
 
While the works are being performed without electricity will remain: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II, TS 8/1.
Reason of interruption: revision
5.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Peja 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 51000014) from 13:30 to 14:00
 
While the works are being performed without electricity will remain: Kosovatransi, Hekurudhat, Spitali I vjetër .
Reason of interruption: revision
6.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Peja 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Qarshija e Gjatë (Kodi: 51000015) from 14:00 to 14:30
 
While the works are being performed without electricity will remain: Qyteti (nje pjese), Qarshia e Gjate, Kompleksi banesorë “ Beke-Zeka,, .
Reason of interruption: revision
7.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqani will be interrupted:
• Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.
Reason of interruption: preventive maintenance
.
8.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Deçani will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Juniku (Kodi: 53000007) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Reason of interruption: preventive maintenance
9.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqani will be interrupted:
Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Gramaqel, Beleg,Baballoq, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.
Reason of interruption: preventive maintenance
10.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Deqani will be interrupted:
• Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.
Reason of interruption: preventive maintenance
Interruption with request of third parties

1.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10 kV Peja 2 will be interrupted:
           Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 (Kodi:51000004001)  from 08:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Adrian Krasniqi, Rr.Anton çeta, Xhamia Devollve.
Reason of interruption: connection of customers in new network.
2.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Deçani  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) from 11:00 to 12:00
 
While the works are being performed without electricity will remain: Deqani Qyteti, Deqan KEDS, Deqan Policia, Deqan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj, Carrabreg . 
Reason of interruption: elimination of old transformer.

 


Network notifications
Date: 12-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance
1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Kastrati  (Kodi: 51000009) from 10:30 to 11:30
While the works are being performed without electricity will remain: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.
Reason of interruption: Revision

4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Utva (Kodi: 51000011) from 13:00 to 13:30
While the works are being performed without electricity will remain: Interexi dhe Pompa e derivateve Kastrati
Reason of interruption: Revision

5.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 51000018) from 13:30 to 14:00
While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë te Durlia,Rr.Wesni Clark,rr.7 Korriku,Sutjeska,Një pjesë e Jarinjes.
Reason of interruption: Revision

6.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000013) from 14:00 to 14:30
While the works are being performed without electricity will remain: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Reason of interruption: Revision

7.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Istogu will be interrupted:
Dalja 10 kV Dubrav-Rakosh (Kodi: 54000006) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
8.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Gurrakoci will be interrupted:
Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


9.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Gurrakoci will be interrupted:
Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Prekall, Dobrush, Kashic,Dobrusha epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme, dhe e epërme, Ruhot.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
10.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Istogu will be interrupted:
Dalja 10 kV Onixi(Kodi: 54000003) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
11.
On date 13.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Dardania 2 (Kodi: 51000005) from 10:30 to 11:30

While the works are being performed without electricity will remain: Benzines Raushiq.Tregu Raushiq.Jasiqi2.Jasiqi1.Banja.Mulliri jusaj.Molika kontroll tek.Jakup Beqaj.Asfallti.Ideal vokshi.Te billepoja.Dardanija2.Dardanija1.Dardanija7.Dardanija4 .
Reason of interruption: Revision

12.
On date 13.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kVLumi i bardhë(Kodi: 51000006) from 12:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Ibrahim Haxhite, Lumbardhi.
Reason of interruption: Revision
13.

On date 13.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Kombinati (Kodi: 51000007) from 13:00 to 14:00

While the works are being performed without electricity will remain: Kombinati,Shala kompani.
Reason of interruption: Revision
 14.

On date 13.03.2018 in substation  NS 110/10kV Peja 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Bankosi (Kodi: 51000008) from 13:00 to 14:00

While the works are being performed without electricity will remain: Bankosi,Qendra e qytetit,
Reason of interruption: Revision


Network notifications
Date: 16-03-2018


Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
Dalja 10 kV Poslishta(Kodi: 30035006) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit(Kodi: 30035005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë,Afariste:Resturant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri",Betonjera "Vellazrit e Bashkuar",Billushë "Pompa e Ujit",Vlashna "Fanaj Petroll".
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.


3.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Dragashi will be interrupted:
Dalja 10 kV Bellobradi(Kodi: 30036008) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
4.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV dragashi will be interrupted:
Dalja 10 kV Restelica(Kodi: 30036002) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain:  Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.


Network notifications
Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Planned maintenance

1.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
• Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Restorant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri", Betonjera "Vëllezërit e Bashkuar", Billushë "Pompa e Ujit", Vlashna "Fanaj Petroll".
Reason of interruption: Revision of overhead line.
2.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Pirana will be interrupted:
Dalja 10 kV Hasi II  (Kodi: 30034003) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
3.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Prizreni lV will be interrupted:
Dalja 10 kV Tjertorja  (Kodi: 30033003) from 11:00 to 14:00
While the works are being performed without electricity will remain: Ben-AF, Him-Grop, Gobali.
Reason of interruption: replacement of breaker.

Interruption with request of third parties

1.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
• Dalja 10 kV Dogana Vermicë (Kodi: 30035007) from  09:00 to 12:00

While the works are being performed without electricity will remain: Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Restorat Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2.
Reason of interruption: improvement of network in village Vermicë.
2.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Dragash will be interrupted:
• Dalja 10 kV Rapqa (Kodi:30036009) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Rapqë e Ulët dhe e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.
Reason of interruption: improvement of network in village Plavë.


Network notifications
Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance


1.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10 kV Theranda will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Mushtishti (Kodi: 32000002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10 kV Theranda will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Budakova (Kodi: 32000008) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Pirana  will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Randobrava (Kodi: 30034010) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Pirana  will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Komuna Mamusha (Kodi: 30034005) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .   
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
5.
On date 16.03.2018 in substation NS 110/10 kV Prizreni 3  will be interrupted:
Dalja 10 kV  Shkolla Normale (Kodi: 30033004) from 12:00 to 14:00

While the works are being performed without electricity will remain: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.
Reason of interruption: Mounting of current measuring transformers in TS TUSUS III
6.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10 kV Prizreni 3  will be interrupted:
Dalja 10 kV  Kamenica (Kodi: 31000029) from 10:00 to 12:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana . 
Reason of interruption: Mounting of current measuring transformers in TS TUSUS III

 


Network notifications
Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance


1.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/35/10 kV Theranda  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) from 10:00 to 14:30
 
While the works are being performed without electricity will remain: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI Celi AG,Sejdi Binaku, Flori Kopshtar Fab.Plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit:Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë .

Reason of interruption: replacement of poles.
2.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10kV Prizreni 3 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   
Reason of interruption: preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10kV Prizreni 3 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve .
Reason of interruption: preventive maintenance
4.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10kV Prizreni 3 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja  selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
5.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10kV Prizreni 3 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan .
Reason of interruption: revision - preventive maintenance


Network notifications
Date: 12-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 15.03.2018 in substation  NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
Dalja 10 kV Zhuri (Kodi: 30035003) from 08:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Zhuri,Shkoza,Dobrushtë,Milaj,Gorozhubi,Planeja,Vërmica .
Reason of interruption: Mounting of transformer and other works in medium voltage
2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Zhuri will be interrupted:
Dalja 10 kV Ujesjellësi (Kodi: 30035002) from 08:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujsjellësi ,Lagja Omajve dhe Ademaj ne Zhur.

Reason of interruption: Mounting of transformer and other works in medium voltage

Planned maintenance

1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Dragashi will be interrupted:
Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Dragashi will be interrupted:
Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

3.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Pirana will be interrupted:
Dalja 10 kV Hasi II  (Kodi: 30034003) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Pirana will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Mamusha (Kodi: 30034005) from 13:00 to 16:00 

While the works are being performed without electricity will remain: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .   
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feede


Network notifications
Date: 21-11-2107

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None


Interruption with request of third parties

1.
On date 23.11.2017 in substation  TS 35/10kV Ferizaj II will be interrupted:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) from 9:00 to 12:00
While the works are being performed without electricity will remain: Ferizaji one part,Talinovci I Muhaxherëve,Sazlia,Papaz,Pojata,Rahovica,Softaj,Fusha e Madhe.
Reason of interruption: Dislocation permanent of line 10 kV from Highway.
2.
On date 23.11.2017 in substation  TS 110/35/10kV Bibaj will be interrupted:
• TS 35/10kV Silkapori (Kodi: 400450) from 13:30-15:30
While the works are being performed without electricity will remain: Silkapori, X- Fort.Renova ,Dauti comerc.Kivo dhe Bektell-Enka
Reason of interruption: after repair of failure in cable 35kV must be realized connection of distribution switchgear

3.
On date 23.24.11.2017 in substation  TS 35/10 KV Magure will be interrupted:
• TS 35/10kV Drenicës (Kodi: 41048001) from 8:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: part of Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: raising of poles and laying of conductor.
Planned maintenance

1.
On date 23.11.2017 in substation  TS 35/10kV Kaçaniku will be interrupted:
• Dalja 10 kV Drejtimi "Voskopoja" (Kodi: 40043001) from 10:00 to 15:30
While the works are being performed without electricity will remain:  Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: Revision of overhead line, replacement of poles and insulators.


Network notifications
Date: 16-03-2018


Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 18.03.2018 in substation NS 35/10kV Ferizaj I will be interrupted:
Dalja 10 kV Kinemaja  (Kodi: 40040004) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

Reason of interruption: placing of new cubicles in existing substation.
2.
On date 20 and 21.03.2018 in substation NS 35/10kV Magure will be interrupted:
Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) from 08:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: mounting of poles, cross arms, conductors, insulators and replacement of transformers of medium voltage.
3.

On date 19.03.2018 will be interrupted NS 10/0.4kV Bobi(Kodi: 40043002052)
Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) NS 35/10kV Kaçanik from 10:00 to 12:00 
While the works are being performed without electricity will remain: one part of Bobit.                                                                                              
Reason of interruption: dismantling of old poles from track of highway is done for needs of highway construction Prishtinë- Hani i Elezit. 
4.


On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Kaçanik will be interrupted Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002)
from 13:00 to 15:00 
While the works are being performed without electricity will remain: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.                                                                                              
Reason of interruption: replacement of transformer and distribution cabinet in old TSSH.

Planned maintenance
1.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Kaçaniku will be interrupted:
Dalja 10 kV Pylltaria  (Kodi: 40043004) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re. 
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Kaçaniku will be interrupted:
Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja  (Kodi: 40043001) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj - Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

3.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Shtime will be interrupted:
Dalja 10 kV Carraleva  (Kodi: 41046004) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
4.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Shtime will be interrupted:
Dalja 10 kV Baza e Asfaltit  (Kodi: 41000005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Baza e asfaltit,Jeta  e re,Gracjka e vjeter,Topliqani,Gracka e Vogel.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

 


Network notifications
Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Bibaj will be interrupted:
Dalja 10 kV Drejtimi i fshatrave (Kodi: 40000002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
2.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10 kV Ferizaji IV will be interrupted:
• Dalja 10 kV Komogllava (40000009) from 13:00 to 16:00.

While the works are being performed without electricity will remain: Komogllava, bizneset ne Gerlicë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
3.
On  17.03.2018 at NS 35/10 kV Shtime will be interrupted :
• Feeder 10 kV Rashica (41046001) from 13:00 to 13:30 and from to 14:30 until 15:00

While the works are performed without electricity will remain:  Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.  
• Whilst  from  13:00 until 15:00
While the works are performed without electricity will remain: Davidovci
Reason for interruption: Placing the crossarms.
4.
On  17.03.2018 at NS 35/10 kV Shtime will be interrupted:
• Feeder 10 kV Shtimes (41046003) from 08:00 to 08:30 and from  11:30 to 12:00

While the works are performed without electricity will remain: Shtimja,Lagjja e Pajtimit and  Godanci I Ulët.

• Whilst  from 08:00 to 12:00
While the works are performed without electricity will remain: Lagjja e Pajtimit and  Godanci I Ulët.
Reason for interruption: Placing the crossarms.

5.
On  18.03.2018 at NS 35/10 kV Ferizaji ll will be interrupted:
• Feeder 10 kV Drejtimi i sillosit (40041001) from 13:00 to 15:00.

While the works are performed without electricity will remain: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Reason for interruption: Placing the fuse base.

 


Network notifications
Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 KV Magure will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) from 8:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: mounting of poles, cross arms, conductor, insulators and replacement of transformers of medium voltage in project LOT 19
2.
On date 17.03.2018 in substation TS 35/10 KV Magure will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) from 8:00 to 11:00 and from 14:00 to 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Reason of interruption: mounting of poles, cross arms, conductor, insulators and replacement of transformers of medium voltage in project LOT 19
Planned maintenance
1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Ferizaj III will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Gaçkes (Kodi: 40042002) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Ferizaj III will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Jezerci (Kodi: 40042003) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: anastirc,Nerodime e ulët dhe e epërme,Balaj,Jezerc dhe bizniset private.     
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Ferizaj III will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Varoshi (Kodi: 40042005) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Varoshi,Gërlica,Komogllava,Rakaj dhe bizniset private
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Ferizaj III will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Doganaj (Kodi: 40042004) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Doganaj,Zaskok,Pleshina e ulët dhe e epërme,Dubravë, Fabrika e ujit Pleshine   
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


Network notifications
Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Ferizaj II will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) from 10:00 to 13:00.

While the works are being performed without electricity will remain: rr."G.Terbeshi",Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.
Reason of interruption: preventive maintenance
2.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Ferizaj I will be interrupted:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemas (Kodi: 40040004) from 10:00 to 13:00.

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.
Reason of interruption: preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Ferizaj Il will be interrupted:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) from 13:00 to 16:00.

While the works are being performed without electricity will remain: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve,Sazlia,Papaz,Pojata,Rahovica,Softaj,Fusha e Madhe.

Reason of interruption: preventive maintenance
4.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Ferizaj I will be interrupted:
• Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) from 13:00 to 16:00.

While the works are being performed without electricity will remain: Rruga Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi.
Reason of interruption: preventive maintenance

5.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10 kV Shtime will be interrupted:
• Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004 ) from 10:00 to 10:30 and from 16:00 to 16:30

While the works are being performed without electricity will remain: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.
• TS  10/0.4 kV TS Reçak Selatini (Kodi: 41046004048 ) from 10:00 to 16:30

While the works are being performed without electricity will remain: Reçaku.
Reason of interruption: dislocation of transformer and his energizing.
• TS  10/0.4 kV TS Reçak Mahalla Epërme  (Kodi: 41046004049 ) from 10:00 to 16:30

While the works are being performed without electricity will remain: Reçaku.
Reason of interruption: dislocation of transformer and his energizing.

• TS  10/0.4 kV TS Reçak Haxhi sefa  (Kodi: 41046004050 ) from 10:00 to 16:30

While the works are being performed without electricity will remain: Reçak.
Reason of interruption: dislocation of transformer and his energizing.


Network notifications
Date: 16-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

Planned maintenance

1.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Shupkoci will be interrupted:
Dalja 10 kV Shala  (Kodi: 71074001) from 10:30 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Vushtrria 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) from 11:00 to 15:00
While the works are being performed without electricity will remain: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

3.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Shupkoci will be interrupted:
Dalja 10 kV Shala  (Kodi: 71074001) from 10:30 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

4.
On date 20.03.2018 in substation NS 110/10kV Skenderaj will be interrupted:
Dalja 10 kV Turiqevci(Kodi: 74000006) from 11:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.


Network notifications
Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None


Planned maintenance


1.
On date 17.03.2018 in substation TS 110/10 kV Vushtrria 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
2.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Vushtrria 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj . 
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.


Network notifications
Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Mitrovica II will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Iper Lepenci (Kodi: 71075012) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Shupkofc will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Shala (Kodi: 71074001) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Qirezi (Kodi: 74000004) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20) kV Skenderaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Prekazi (Kodi: 74000003) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë, Lubavec.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


Network notifications
Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance
1.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10kV Skenderaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Runiku (Kodi: 74000005) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: .L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak.Leqin,Pemisht
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
2.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Skenderaj will be interrupted:
• Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Aqareva .
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Vushtria 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe  Brusniku.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/10kV Vushtria 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance

 


Network notifications
Date: 12-03-2018


Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Mitrovicë II will be interrupted:
Trafofusha T2 (Objekti i vjetër)(Kodi:710750) from 12:00 to 13:30
While the works are being performed without electricity will remain: Qyteti, Lagja Bajri, Frashëri ,lagja fidanishtja.

Reason of interruption: review of relay protection.

2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Shupkovci will be interrupted:
Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

3.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Shupkovci will be interrupted:
Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Vushtrria 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj . 
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

5.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Vushtrria 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

 


Network notifications
Date: 28-02-2108

N/A

 


Network notifications
Date: 21-12-2107

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Planned maintenance
1.
On date 24.12.2017 in substation NS 35/10 kV Malisheva will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kijeva (Kodi:82082007) from 12:00 to 15:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Reason of interruption: revision of transformer.

3.
On date 26.12.2017 in substation NS 35/10 kV Xërxa will be interrupted:
• Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain:
villages: Bellacërkë (one part), Berjakë dhe Sapniq (one part).
Reason of interruption: regulation of concrete pole.

Interruption with request of third parties

1.
On date 23.12.2017 in substation TS 35/10 kV Malisheva will be interrupted:
• Dalja 10 kV Dragabili  (Kodi: 82082006) from  09:00 to 12:00 and from 15:00 to 18:00.

While the works are being performed without electricity will remain:
rr.605 Rilindja Kombëtare (3 customers), rr.608 Hamdi Berisha (1 customer), rr.557 Bedri Berisha (1 customer), villages: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.
Reason of interruption: extension and reinforcement of network 2017“, LOT 7 Gjakova.

 


Network notifications
Date: 20-05-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance
1.
On date 22.02.2018 in substation  NS 35/10 kV Malishevë will be interrupted:
Dalja 10 kV Banja   (Kodi: 82082008) from 12:00 to 15:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Rr.602 Gjergj Kastrioti - Skenderbeu, villages: Banjë, Bellanicë, Gajrak.
Reason of interruption: complete revision of substation – cleaning of substation; control of oil in transformer; replacement of damaged bases 10kV; control of breakers of low voltage; replacement of damaged conductors.

2.

On date 22.02.2018 in substation  NS 35/10 kV Xërxë will be interrupted:
Dalja 10 kV Sillosi I  (Kodi: 82081001) from 10:00 to 11:00
While the works are being performed without electricity will remain:  one commercial customer --Sillosi
Reason of interruption: mounting of Toroidal transformers.
3.

On date 22.02.2018 in substation  NS 35/10 kV Xërxë will be interrupted:
Dalja 10 kV Sillosi II  (Kodi: 82081002) from 11:30 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain:  one commercial customer --Sillosi
Reason of interruption: mounting of Toroidal transformers.

4.
On date 22.02.2018 in substation  NS 35/10 kV Xërxë will be interrupted:
Dalja 10 kV Lami Gllas  (Kodi: 82081010) from 14:30 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: one commercial customer –Lami gllas.

Reason of interruption: mounting of Toroidal transformers.


Network notifications
Date: 16-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Rahoveci will be interrupted:
Dalja 10 kV Komuna  (Kodi: 82000008) from 08:00 to 12:00
While the works are being performed without electricity will remain:  Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.516 Vëllezrit Haradinaj, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.557 Bedri Berisha.
Reason of interruption: works in feeder of center according to project.

Planned maintenance
1.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Xërxa will be interrupted:
Dalja 10 kV Denji  (Kodi: 82081007) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain:  Çifllaku, Denjë, Dobidoli, Guri Kuq, Kazniku, Kramoviku, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoci (një pjesë).
Reason of interruption: direction and reinforcement of poles, branching Guri i Kuq.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjakova I will be interrupted:
Dalja 10 kV Skivjani  (Kodi: 80080009) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: villages: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
3.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjakova I will be interrupted:
Dalja 10 kV Dobroshi  (Kodi: 80080007) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: villages: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
4.

On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Gjakova 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Bistazhini  (Kodi: 81000005) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

6.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Gjakova 2 will be interrupted:
Dalja 10 kV Ura e terzive  (Kodi: 81000004) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: villages: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.


Network notifications
Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance


1.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Gjakova II will be interrupted:
Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Damjani (një pjesë), Fshaj Kushaveci, Muhader, Pnishi, Rogovë, Smaqi dhe Ujzë.

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.
2.
On date 17.03.2018 in substation NS 110/10kV Gjakova II will be interrupted:
Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.


Network notifications
Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Interruption with request of third parties
- None
Necessary interruptions for works performed for safety of the system

1.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Acetileni (Kodi: 81000001) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Armand Pier Pailad, Rr.Bajram Daklani, Rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Rr.Bujar Syla, Rr. Çamëria, Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka (një pjesë), Rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, Rr.Isa Boletini, Rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, Rr.Marie Shllaku, Rr.Musa Zajmi, Rr.Nënë Tereza, Rr.Qazim Bakalli, Rr.Rruga Tirana, Rr.Sadedin Shehu, Rr.Shaban Gola, Rr.Skënderbeu, Rr.Tefik Çanga, Rr.Xheladin Hana, Rr.Yll Morina
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Qendra (Kodi: 81000002) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri.
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Ekektrom-Deva (Kodi: 81000003) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Abdurrahim Buza, Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Asim Vokshi, Rr.Avni Rrustemi, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Ilir Soba, Rr.Isa Grezda, Rr.Kongresi i Manastirit, Rr.Korab Binxhiu (një pjesë), Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Yket e Erenikut, Rr.Ymer Prizreni,.
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Ura Terezive (Kodi: 81000004) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
5.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Bistazhini (Kodi: 81000005) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
6.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  D.kab.1 Gj2 Nr:26 (Kodi: 81000006) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
7.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  D.kab.2 Gj2 Nr:27 (Kodi: 81000007) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
8.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale - dalje që përfshin konsumatorë komercial
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori

9.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Gjakova II will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Gjakova I (Kodi: 81083015) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Azem Hajdari, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Elena Gjika, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Hasan Prishtina, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Korab Binxhiu, Rr.Migjeni, Rr.Nimon Ferizi, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Skendërbeu, Rr.Yjet e Erenikut, Rr. Yll Morina.
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
10.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Gjakova II will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Raq-Moglica (Kodi: 81083017) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Brekoc, Rr.Domenik Përgegaj, Rr.Drenica, Rr.Minatori, Rr.Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub.
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
11.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10kV Gjakova II will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Spitali (Kodi: 81083028) from 11:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese
Reason of interruption: for repair / replacement of separator at entrance 10KV in feeder 10kV  Elektromotori
Planned maintenance
1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Gjakova I will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Dobroshi (Kodi: 80080007) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders and fastening of conductors of medium voltage in Batush

2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Gjakova I will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Beci (Kodi: 80080010) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Malisheva will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Caralluka (Kodi: 82082001) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Malisheva will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Kijeva (Kodi: 82082007) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë. Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
5.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10(20)kV Gjakova 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) from 9:00 to 12:00

While the works are being performed without electricity will remain:  Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale - dalje që përfshin konsumatorë komercial
Reason of interruption: dislocation of network 10(20) kV


Network notifications
Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 15.03.2018 in substation TS 110/10 kV Gjakova 2  will be interrupted:
• Dalja 10 kV Elektromotori-Deva (Kodi: 81000003) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Abdurrahim Buza, Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Asim Vokshi, Rr.Avni Rrustemi, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Ilir Soba, Rr.Isa Grezda, Rr.Kongresi i Manastirit, Rr.Korab Binxhiu (një pjesë), Rr.Lidhja e Prizrenit, Rr.Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Yket e Erenikut dhe Rr.Ymer Prizreni.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance

2.
On date 15.03.2018 in substation TS 35/10 kV Gjakova I will be interrupted:
• Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
3.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10kV Xërxa will be interrupted:
• Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Bellacërk dhe Sopniq.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
4.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Rahoveci will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Opterusha (Kodi: 82000010)  from 13:00 to 16:00 

While the works are being performed without electricity will remain: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
5.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10kV Xërxa will be interrupted:
• Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Bellacërk dhe Sopniq.
Reason of interruption: verification of insulators VHD 10(20) kV.

 


Network notifications
Date: 12-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties


1.
On date 13.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Rahoveci will be interrupted:
Dalja 10 kV Komuna (Kodi: 82000008) from 09:00 to 12:00  and from 15:00 to 18:00
While the works are being performed without electricity will remain: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.516 Vëllezrit Haradinaj, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.528 Fitim.
Reason of interruption: Energizing of TSB 1250kVA.

Planned maintenance
1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Gjakova II will be interrupted:
Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) from 10:00 to 11:30

While the works are being performed without electricity will remain: Damjani (një pjesë), Fshaj Kushaveci, Muhader, Pnishi, Rogovë, Smaqi, Ujzë.

Reason of interruption: review of relay protection.

2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Gjakova II will be interrupted:
Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) from 11:30 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Reason of interruption: review of relay protection.


3.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Gjakova II will be interrupted:
Dalja 10 kV Intermed+Qëndrimi  (Kodi: 81000032) from 13:00 to 14:30

While the works are being performed without electricity will remain: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale - dalje që përfshin konsumatorë komercial
Reason of interruption: review of relay protection.


4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Gjakova I will be interrupted:
Dalja 10 kV: Skivjani (Kodi 80080009) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

5.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Gjakova I will be interrupted:
Dalja 10 kV: Dalja 5 (Kodi 80080009) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Rr.14 Qershori, Rr.Bajram Curri, Rr.Bujar Roka, Rr.Demush Taha, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Hasan Dashi, Rr.Luigj Gurakuqi, Rr.Mark Malota, Rr.Mihail Grameno, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula, Rr.Shefki Shasivari, Rr.Tahir Efendija.
 Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders

6.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Xërxa will be interrupted:
Dalja 10 kV: Denji (Kodi: 82081007) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
7.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Rahoveci will be interrupted:
Dalja 10 kV: Pataqani (Kodi: 82000001) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: villages: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak, Zatriç.
 Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


Network notifications

Date: 16-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

Planned maintenance
1.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Çeliku  (Kodi: 60062005) from 09:00 to 10:30
While the works are being performed without electricity will remain: Gjykata,Prokuria,Agnia,Çeliku.
Reason of interruption: review of relay protection.
2.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Velekinca  (Kodi: 60062006) from 10:30 to 12:00
While the works are being performed without electricity will remain: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme - te farmat ), Velekincë
Reason of interruption: review of relay protection.
3.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Qendra  (Kodi: 60062007) from 12:30 to 14:00
While the works are being performed without electricity will remain: Banesat City projhekt dhe banesat e Hidromoravës.
Reason of interruption: review of relay protection.

4.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Ujësjellësi (Kodi: 60062010) from 14:00 to 15:30
While the works are being performed without electricity will remain: Penda Përlepnicë.
Reason of interruption: review of relay protection.

5.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Lagjeja Dheu i Bardhë,Rr Reshat Ymeri,Elevia Qelebia,Avdulla Presheva,Isa Kastrati,Ahmet Gashi,Vëllzrit Frashri,Fatmir Ibishi,Agim Rashiti .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
6.
On date 20.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilan III will be interrupted:
Dalja 10 kV Ferma (Kodi: 60062011) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.
7..
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Kamenica will be interrupted:
Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

8.

On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Kamenica will be interrupted:
Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica .

Reason of interruption: Revision – preventive maintenance in problematic feeders.

 


Network notifications

Date: 15-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance

1.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani lll will be interrupted:
• Dalja 10 kV Fabrika e Baterive (Kodi:60062001) from  09:00 to 10:30

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Fabrika e Baterive , Palma SHPK.
Reason of interruption: review of relay protection.

2.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani III will be interrupted:
• Dalja 10 kV Perlpenica (Kodi:60062002) from  10:30 to 12:00

While the works are being performed without electricity will remain: Prelepnica (Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera) T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor - Zeleni vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca i  Silova – Muhaxheri.
Reason of interruption: review of relay protection.
3.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani III will be interrupted:
• Dalja 10 kV Shillova (Kodi:60062003) from  12:30 to 14:00

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Gjorgj Washington,TS-63-Frigoriferi-TS117-Shillova-TS-118-Shillova.
Reason of interruption: review of relay protection.
4.
On date 19.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani III will be interrupted:
• Dalja 10 kV L.P Industrial (Kodi:60062004) from  14:00 to 15:30

While the works are being performed without electricity will remain: Rr.Bujanovcit:T S-54-MB Gzimi, TS-55-Ahmeti,TS-56-MB-Agro-Hemerci,TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku,TS-101-Tafa Petroll-TS-102-Pro.Eng.Com.TS.104-Remi Petroll.-TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}.TS.107-Evropa.TS-123.Mb.Progresi.TS-143-TS.Muja.1-Bunari.TS-145-TS-Alushi.TS-146-TS-Kroni.

Reason of interruption: review of relay protection.
5.
On date 19.03.2018 in substation NS 110/10kV Gjilani 5 will be interrupted:
• Dalja 10 kV J10 Bresalci (Kodi:63000010) from  11:00 to 15:30

While the works are being performed without electricity will remain: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Reason of interruption: replacement of poles.
6.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani 2 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: villages: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.

7.
On date 17.03.2018 in substation NS 35/10kV Gjilani 1 will be interrupted:
• Dalja 10 kV Uglari (Kodi:60060016) from  13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance.

 


Network notifications

Date: 14-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties

1.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Kllokot  will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Tërpeza (Kodi: 61065012) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 
Reason of interruption: raising of metallic poles
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Kllokot  will be interrupted:
• Dalja 10 kV  F. Jeta (Kodi: 61065013) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: F. Jeta
Reason of interruption: raising of metallic poles

Planned maintenance
1.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/20(10) kV Kamenica will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Hogoshti (Kodi: 62000004) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/20(10) kV Kamenica will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Koretini (Kodi: 62000017) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellsi Korinjan.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.
On date 16.03.2018 in substation TS 110/35/10 kV Vitia will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Pasjan (Kodi: 61066013) from 10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain: Pasjani
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 16.03.2018 in substation TS 35/10 kV Lladovë will be interrupted:
• Dalja 10 kV  Zhegra (Kodi: 61066006) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirt .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders


Network notifications

Date: 13-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
-None
Interruption with request of third parties
- None
Planned maintenance
1.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10kV Kllokoti will be interrupted:
• Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) from  10:00 to 13:00

While the works are being performed without electricity will remain villages: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.
Reason of interruption: preventive maintenance
2.
On date 15.03.2018 in substation NS 35/10kV Kllokoti will be interrupted:
• Dalja 10 kV Kllokoti Kodi:61065004) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.   
Reason of interruption: revision - preventive maintenance

3.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Vitia will be interrupted:
Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain:
Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-bentakosi I ri, gurthysi-Mogille, fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance
4.
On date 15.03.2018 in substation NS 110/35/10kV Vitia will be interrupted:
Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) from 13:00 to 16:00

While the works are being performed without electricity will remain:
Mogillë, Kabashë, Rafshina, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.
Reason of interruption: revision - preventive maintenance

 


Network notifications

Date: 12-03-2018

Interruptions with request of KOSTT
-None 
Interruption with request of third parties
-None 
Necessary interruptions for works performed for safety of the system
 
1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Kamenicë will be interrupted:
Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) from 11:00 to 14:30
While the works are being performed without electricity will remain: Muqiverci,Rogoqica,Karaqeva,Dajkovci.
Reason of interruption: replacement of transformer in NS 10/0.4kV  069 in Dajkovc  and NS 10/0.4kV  096 Rogan Selishtë.

Planned maintenance
1.
On date 14.03.2018 in substation  NS 110/10kV Gjilan 5 will be interrupted:
Dalja 10 kV Dalja 3 (Kodi: 63000020) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
2.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Gjilan IV will be interrupted:
Dalja 10 kV Dalja 10-it (Kodi: 60063002) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Te parku,Te Treska,Te Parku, Te Moni.
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
3.

On date 14.03.2018 in substation  NS 110/35/10kV Vitia will be interrupted:
Dalja 10 kV Germova (Kodi: 61067003) from 10:00 to 13:00
While the works are being performed without electricity will remain: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
4.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Kllokoti will be interrupted:
Dalja 10 kV Sllatina (Kodi: 61065002) from 13:00 to 16:00
While the works are being performed without electricity will remain: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatine, Sllatine e ulet, Sllatine e eperme, Sadovine, Pozhoran (nje pjese) .
Reason of interruption: Revision – preventive maintenance, in problematic feeders
5.
On date 14.03.2018 in substation  NS 35/10kV Kllokoti will be interrupted:
• Dalja 10 kV Terpeza(Kodi:61065012) from  09:00 - 12:00  and from 14:00 - 17:00
While the works are being performed without electricity will remain: villages: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1  .
Reason of interruption: raising of metal poles – kapriate.


Keds Call Center
Online Services
Planned network maintenance

Information about the outages due to planned works and maintenance

KEDS Projects

Find KEDS projects

Open positions

Find information for job vacancies

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00