Lajme & Ngjarje
KEDS i përkushtuar për t’i shërbyer komunitetit të biznesit 27-11-2017

Komuniteti I biznesit luan një rol të rëndësishëm në mirëqenien ekonomike të një vendi. KEDS duke qenë edhe vet pjesë e këtij komuniteti përpiqet të luajë rolin e vet sa më mirë në zhvillimin e këtij sektori.


Pas shumë takimeve me asociacione të biznesit, dhe si kërkesë e këtij komuniteti ne kemi hapur një kanal të drejtpërdrejtë komunikimi. Për tu përgjigjur sa më mirë kërkesave që vijnë nga biznesi, KEDS ka emëruar një ekip të menaxherëve që do të merren drejtpërdrejt më këto kërkesa. Përveç kësaj, në koordinim me aktorët relevantë, KEDS gjatë vitit 2018 do të ketë në fokus të veçantë investimet në rrjet që lidhen drejtpërdrejt me bizneset.


KEDS do të vazhdojë të mbajë takime të rregullta me të gjitha asociacionet e bizneseve me qëllimin që sa më mirë të përmbush kërkesat e bizneseve.
Ne i bëjmë thirrje të gjithë bizneseve të na kontaktojnë në emalin e dedikuar për ta në: bizline@keds-energy.com, për çështje që lidhen me rrjet dhe në bizline@kesco-energy.com për çështje që lidhen me pagesa.   


  Shkarko dokumentin
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00