• ZYRAT QËNDRORE
  • QENDRA E THIRRJEVE

Distrikti i Prishtinës
Kompania kosovare per distribuim dhe furnizim me energji elektrike sh.a. (KEDS j.s.c)
Bulevardi Bill Klinton nr. 5
Prishtina 10000, Republika e Kosovës -
ndistriktet
Prishtinë: Rr. Fehmi Agani -
Besianë
: Rr. Skenderbeu -
Kastriot: Rr. Adem Jashari -
Fushë Kosovë: Rr. Lidhja e Pejës -
Drenas: Rr. Feronikli -
Graqanicë:
Graqanicë -
Prilluzhe: Prilluzhe -
Komoran: Komoran -

Distrikti i Pejës
Rr. Mbretëresha Teutë nr.68 Pejë -
Nëndistriktet

Istog: Rr. Skenderbeu -
Klinë: Rr. Abedin Rexha -
Deqan: Sheshi Luan Haradinaj -


Distrikti i Prizrenit
Rr. Sylejman Rrotla Nr. 67 Prizren
Nëndistriktet

Therandë: Rruga Brigada 123 p.n. -
Dragash: Rr. Adem Jashari p.n.
-


Distrikti i Ferizajt
Rr. Dëshmorët e Kombit p.n -
Nëndistriktet

Kaqanik: Emin Duraku -
Shtime: Rr. e Tiranës -
Lypian: Rr. e Tiranës -
Magura: Magura – Maxhistrale -
Shtërpc: Shtërpc – Maxhistrale -


Distrikti i Mitrovicës

Sheshi Afrim Zhitia p.n -
Objekti Teknikë Rr.Sami Raqa p.n
Nëndistriktet

Vushtrri: Zejnullah Begu p.n -
Skenderaj: Rr.Deshmoret e Kombit p.n.
-


Distrikti i Gjakovës

Rr. Mbretëresha Teutë -
Nëndistriktet

Rahovec: Rr. Avdullah Bugari -
Malishevë: Rr. Rilindja Kombëtare -


Distrikti i Gjilanit

Rr. Dëshmorët e Kombit, Gjilan

Nëndistriktet

Kamenicë: Qendra tregtare -
Viti: Rr. 28 Nëntori Viti
-


Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numrat kontaktues janë 038 501 701 1000 dhe 038 791 000.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën contactcenter@keds-energy.com, apo përmes web-faqes www.keds-energy.com te fusha IDEJA JUAJ.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • - Borxhin tuaj
  • - Faturën mujore
  • - Këstin mujor
  • - Orarin e reduktimeve
  • - Procedurën e shërbimeve.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • - Denoncim
  • - Prishje dhe
  • - Ndonjë informatë tjetër.
Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 038 501 701 1000
038 791 000