Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit
Këtu i gjeni informatat lidhur me ndërprerjet për shkak të punëve të planifikuara dhe mirëmbajtjes së rrjetit
  • Prishtinë
  • Pejë
  • Prizren
  • Ferizaj
  • Mitrovicë
  • Gjakovë
  • Gjilan
Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Llausha  (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 21.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 1(Kodi: 14000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
3.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Parku i biznesit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Llapushniku(Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
4.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Parku i biznesit do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Komorani(Kodi: 16023007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dh Llapushniku (nje pjesë).  
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 20.03.2018 në  do të ndërprehet NS 10/0.4kV Preoci 3(Kodi:10000001003) i cili furnizohet nga Dalja 10 kV Preoci  (Kodi: 10000001) NS 110/35/10kV Prishtina 1  prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Preocit.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV tek “Nderimi Shpk”.

Mirëmbajte të planifikuar
1.

Më 20.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Livadicë  (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 20.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Letanci  (Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gllobari  (Kodi: 16021008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike
4.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shtrubullova  (Kodi: 16021004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.
Më 19.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ballovci  (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci,Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

6.

Më 19.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Podujeva 5  (Kodi: 14000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

7.

Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J  34 Qagllavica 3  (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

7.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J 40Hajvalia (Kodi: 19000040) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali.

 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 15-03-2018


Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar


2.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hoteli Grand  (Kodi: 10011013) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Grandi.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
3.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dispeçingu  (Kodi: 10011014) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i KEDS-it, Objektin i KOSTT-it dhe Objekti i PTK-së.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
4.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Termokosi  (Kodi: 10011015) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Termokosi.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
5.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mikro lll  (Kodi: 10011016) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Ulpianës.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
6.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina lll do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ben-AF  (Kodi: 10011017) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bregut të Diellit, Konvikti 5, Konvikti 1, Menza dhe Qendra Tregtare.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
7.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fabrika e Ujit -Alpet  (Kodi: 14016005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e ujit-Alpet.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
8.
Më 17.03.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
9.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shkabaj  (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgiti (një pjesë) Obiliq ,Reforma, Al Petrol.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
10.
Më 17.03.2018 në NS 35/10 kV Drenas do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Vasileva (Kodi:16021006)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00


Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
3.
Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  J34 Qagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,pjesa afër Panorama,Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
4.
Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  J31 Ndriqimi publik (Kodi: 19000031) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
5.
Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  J39 Fabrika e kasetave  (Kodi: 19000039) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
6.
Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  J41 Matiqani (Kodi: 19000041) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data e publikimit: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 15.03.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Graqanica 2 (Kodi: 10014003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e  Graçanicës.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
2.
Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:
        Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
3.
Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kastrioti (Kodi:18024002) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti- Obiliq (një pjesë), Mazgiti i Epërm  dhe i Ulët, rruga magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
4.
Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe Sibovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive
5.
Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndërprehet:
       Dalja 10 kV Qyteza Pejton (Kodi:10011001)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qyteza Pejton.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 15,16,17,18.03.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndërprehet:
           Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 (Kodi:130000005036)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 der inë ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr. Kadri Zeka.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018


Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Mojstiri (Kodi: 54000001) prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sine dhe Mojstir.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Vrella (Kodi: 54000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
3.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Onixi(Kodi: 54000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Durravë Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagjja e Re Banjë, Banjë Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja dhe  Delibeg. 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
4.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Pompat(Kodi: 54000004) prej orës 14:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e ujit, seperacionet Graniti dhe Loshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
5.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Maja e zeze(Kodi: 50051007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2,Kfori Italian, KFOR-i argjentinas.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
6.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rugova(Kodi: 50051006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Haxhaj, Kuqishta 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
a


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kastrati  (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
2.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 5100008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dardania 1 (Kodi: 51000001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dusha, Mugosh, Dardania 1 Dardanija 3 dhe Dardanija 4.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.


Mirëmbajte të planifikuar

 

1.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Lumbardhi  (Kodi: 53000005) prej orës 11:00 deri në ora 11:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Eërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Mazniku. 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
2.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Juniku  (Kodi: 53000007) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqani, Dranoci, Sllupi, Vokshi, Polana, Poberxha, Prilepi, Rastavica, Baballoqi, LA Ramadani, Juniku, Jasiqi dhe Gjocaj .
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Isniqi  (Kodi: 53000008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, dhe Osmanajt.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Lluka  (Kodi: 53000009) prej orës 14:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.     
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
5.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV ARC  (Kodi: 53000010) prej orës 14:30 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Policia
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.
Më 19.03.2018 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Asllan Çeshme (Kodi: 50051002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

7.
Më 19.03.2018 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Rugova(Kodi: 50051006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar

2.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) prej orës  11:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
3.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) prej orës  12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
4.
Më 19.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
                                        
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani -qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe  Carrabregu. 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
5.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Deqan do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Strellci (Kodi:53000004) prej orës  14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe i Ulët.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
6.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Peja  2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

7.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
4.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.
Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSSH te ri 160kVA.

5.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Romëve, Kulla, Hazba, Berishët, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla fillore.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi: 51000011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: hotel Dukagjini dhe Shtypshkronja Dukagjini. 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
3.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dardanija lll (Kodi: 51000012) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Viktimat e Pejšs, Dardanija V-Vlll dhe obljekti i KEDS-it.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
4.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) prej orës 13:00 deri në ora 13:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe  TS 8/1.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
5.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 51000014) prej orës 13:30 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosovatransi, Hekurudha dhe Spitali i Vjetër.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
6.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qarshija e Gjatë (Kodi: 51000015) prej orës 14:00 deri në ora 14:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), Çarshia e Gjatë, Kompleksi banesor “ Beke-Zeka .
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
7.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
8.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
9.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
10.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 15.03.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
           Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 (Kodi:51000004001)  prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Adrian Krasniqi, rr.Anton Çeta dhe Xhamiae  Devollëve.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.
2.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani -qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe  Carrabregu. 
Arsyeja e ndërprerjes: Eleminimi i transformatorit të vjetër.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Hasi 2(Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Randobrava(Kodi: 30034010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Poslishta(Kodi: 30035006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit(Kodi: 30035005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: resturant "Kështjella","Pompa Benxines Zhuri",Betonjera "Vëllezërit e Bashkuar", Billushë "Pompa e Ujit", Vlashna "Fanaj Petroll".
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bellobradi(Kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV dragashi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Restelica(Kodi: 30036002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Hoqa e Qytetit (Kodi:30035005) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Restorant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri", Betonjera "Vëllezërit e Bashkuar", Billushë "Pompa e Ujit" dhe Vlashna "Fanaj Petroll".
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpëruesit.
2.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hasi II  (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.
3.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Prizreni lV do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Tjertorja  (Kodi: 30033003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ben-AF, Him-Grop dhe  Gobali.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dogana Vermicë (Kodi: 30035007) prej orës  09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dogana, Gurëthyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Restorat Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2.
Arsyeja e ndërprerjes: Përmirësimi i rrjetit në fshatin Vermicë.
2.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Dragash do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rapqa (Kodi:30036009) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rapqë e Ulët dhe e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.
Arsyeja e ndërprerjes: Përmirësimi i rrjetit në fshatin Plavë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Randobrava (Kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retijë e Epërme.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Komuna Mamusha (Kodi: 30034005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit .   
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.
Më 16.03.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet.
Dalja 10 kV  Shkolla Normale (Kodi: 30033004) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i TMRR-ve ne TS TUSUS III
6.
Më 19.03.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet.
Dalja 10 kV  Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Gurishti, Petrovë dhe Lagjja Arbana. 
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i TMRR-ve në TS Tusus III.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


 Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 15.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit: Studençan, Doberdelan dhe  Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.
2.
Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
3.
Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
4.
Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë  e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikovë, Ts Prevallë, hotel Sharri, Ts Sat styro, Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.
5.
Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 21-11-2107

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.
Më 23.11.2017 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaj, një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.
Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përhershëm i linjës 10 kV nga  Autostrada.
2.
Më 23.11.2017 në TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet.
• TS 35/10kV Silkapori (Kodi: 400450) prej orës 13:30-15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori, X- Fort. Renova, Dauti Comerc, Kivo dhe Bektell-Enka.
Arsyeja e ndërprerjes: Pas riparimit të prishjes në kabllon 35kV duhet të realizohet kyçja e stabilimentit shpërndarës.

3.
Më 23.24.11.2017 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
• TS 35/10kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje e shtyllave dhe shtrirje e përçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 23.11.2017 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV Drejtimi "Voskopoja" (Kodi: 40043001) prej orës 10:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP ndërrim shtyllash dhe  izolatorëve.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Carraleva  (Kodi: 41046004) prej orës 10:00-10:30  dhe  16:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos TM XHE 3x1x50mm² dhe energjizimi i kabllos.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kaqaniku i vjeter(Kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike.
2.
Më 21.03.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i qytetit(Kodi: 40000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 18.03.2018 në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kinemaja  (Kodi: 40040004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinave të reja në TS ekzistus.
2.
Më 20 dhe 21.03.2018 në NS 35/10kV Magure do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00  si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez( Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, përçuesve, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të tensionit të mesëm.
3.

Më 19.03.2018 në  do të ndërprehet NS 10/0.4kV Bobi(Kodi: 40043002052)
Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) NS 35/10kV Kaçanik prej orës 10:00 deri në ora 12:00 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bobit.                                                                                              
Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave të vjetra nga traseja e Autostradës bëhet  për  nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit. 
4.


Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Kaçanik  do të ndërprehet Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002)
prej orës 13:00 deri në ora 15:00 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe  Strazha.                                                                                              
Arsyeja e ndërprerjes: nderrimi i transformatorit dhe ormanit shperndarës në TSSH e vjeter.

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Pylltaria  (Kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e re. 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike
2.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja  (Kodi: 40043001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Palloshi (Biqevc),Nikaj,Tushaj - Soponica,Malsi (Malzez), Vata, Nikaj dhe biznise private.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 17.03.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Drejtimi i fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.
2.
Më  17.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Komogllava (40000009)prej orës 13:00 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava dhe  bizneset në Gerlicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
3.
Më  17.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Rashica (41046001) prej ores 13:00 deri ne ora 13:30 dhe prej orës 14:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.  
• Ndërsa  prej ores 13:00 deri ne ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Davidovci
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.
4.
Më  17.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Shtimes (41046003) prej orës 08:00 deri ne ora 08:30 dhe prej orës 11:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

• Ndërsa  prej ores 08:00 deri ne ora 12:00
Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.

5.
Më  18.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaji ll do të nderprehet :
• Dalja 10 kV Drejtimi i sillosit (40041001)prej ores 13:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e bazave të siguresave.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri ne ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM  në projektin llot 19.
2.
Më 17.03.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri ne ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM  në projektin llot 19.
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Gaçkes (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.     
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
3.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike
4.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.   
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr."G.Terbeshi", Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
2.
Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemas (Kodi: 40040004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
3.
Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj Il do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaj- një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
4.
Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.
Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004 ) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.
• TS  10/0.4 kV TS Reçak Selatini (Kodi: 41046004048 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.
Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.
• TS  10/0.4 kV TS Reçak Mahalla Epërme  (Kodi: 41046004049 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.
Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

• TS  10/0.4 kV TS Reçak Haxhi sefa  (Kodi: 41046004050 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reçak.
Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 21.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Maxhunaj(Kodi: 73000011) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Shupkoci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shala  (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Shupkoci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shala  (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
4.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Turiqevci(Kodi: 74000006) prej orës 11:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Eërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojnik, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe  Açareva.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


 Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 17.03.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.
2.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj. 
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018


Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Iper Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Shupkofc do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Shala (Kodi: 71074001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fhstrat: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.
2.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe  Açareva.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
3.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe  Brusniku.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
3.
Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 28-02-2108

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

2.
Më 01.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Beci  (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.
3.
Më 01.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Piskota  (Kodi: 80080008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Adonis Byci, Rr.Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Rr.Dedë Gjon Luli, Rr.Ibrahim Fehmiu, Rr.Lekë Dukagjini, Rr.Mark Lleshi, Rr.Mark Malota, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Pashko Vasa, Rruga Tivarit.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 21-12-2107

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 24.12.2017 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kijeva (Kodi:82082007) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i transformatorit.


3.
Më 26.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë dhe Sapniq (një pjesë).
Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i shtyllës së betonit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 23.12.2017 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dragabili  (Kodi: 82082006) prej orës  09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës   15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.
Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 7 Gjakova.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 20-05-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Banja   (Kodi: 82082008) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion komplet i TS-it, pastrimi i TS-it; kontrollimi i vajit te TR-it; ndërrimi i bazave te dëmtuara 10kV; kontrollimi i ndërpresave TU; ndërrimi i përçuesve të dëmtuar.

2.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sillosi I  (Kodi: 82081001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një konsumator komercial –Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.
3.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Sillosi II  (Kodi: 82081002) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një konsumator komercial – Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve toroidalë.

4.

Më 22.02.2018 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Lami Gllas  (Kodi: 82081010) prej orës 14:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një konsumator komercial – Lami gllas.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i transformatorëve toroidalë.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ponosheci  (Kodi: 80080006) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e konzollave dhe punim i urave.
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ponosheci  (Kodi: 80080006) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.
Arsyeja e ndërprerjes: TS Kulla Meje- shqyrtimi komplet i TS-it.
2.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Beci(Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Raq-Moglica(Kodi: 81083017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Brekoc, Rr.Domenik Përgegaj, Rr.Drenica, Rr.Minatori, Rr.Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.
 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 19.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Komuna  (Kodi: 82000008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, Rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, Rr.491 Vëllezrit Frashëri, Rr.494 Bekim Sylka, Rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani, Rr.500 28 Nëntori, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, Rr.514 Bajram Veliu, Rr.515 Islam Krasniqi, Rr.516 Vëllezrit Haradinaj, Rr.520 Halil Thaqi, Rr.521 Viktimat e Marsit, Rr.522 Jahja Danuza, Rr.523 Halil Hamza, Rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, Rr.557 Bedri Berisha.
 Arsyeja e ndërprerjes: Punime në daljen e qendrës sipas projektit.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Denji  (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çifllaku, Denjë, Dobidoli, Guri Kuq, Kazniku, Kramoviku, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoci (një pjesë).
Arsyeja e ndërprerjes: Drejtimi dhe përforcimi i shtyllave, degëzimi Guri i Kuq.
2.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Skivjani  (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe  Skivjan.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
3.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dobroshi  (Kodi: 80080007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
4.

Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bistazhini  (Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
6.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ura e terzive  (Kodi: 81000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinfshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion – mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka


Mirëmbajte të planifikuar


1.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjani (një pjesë), Fshaj Kushaveci, Muhadër, Pnishi, Rogovë, Smaqi dhe Ujzë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.
2.
Më 17.03.2018 në NS 110/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
1.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Pashë Tepelena, rr.Armand Pier Pailad, rr.Bajram Daklani, rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), rr.Bujar Syla, rr. Çamëria, rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka (një pjesë), rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, rr.Isa Boletini, rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, rr.Marie Shllaku, rr.Musa Zajmi, rr.Nënë Tereza, rr.Qazim Bakalli, rr.Rruga Tirana, rr.Sadedin Shehu, rr.Shaban Gola, rr.Skënderbeu, rr.Tefik Çanga, rr.Xheladin Hana dhe rr.Yll Morina.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
2.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
3.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Ekektrom-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abdurrahim Buza, rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Asim Vokshi, rr.Avni Rrustemi, rr.Bashkim Idrizi, rr.Dëshmorët e Lirisë, rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Ilir Soba, rr.Isa Grezda, rr.Kongresi i Manastirit, rr.Korab Binxhiu (një pjesë), rr.Lidhja e Prizrenit, rr.Mic Sokoli, rr.Migjeni, rr.Orize, rr. Londra, rr. Uashingtoni, rr. Yjet e Erenikut dhe rr.Ymer Prizreni.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
 4.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
5.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
6.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  D.kab.1 Gj2 Nr:26 (Kodi: 81000006) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
 7.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  D.kab.2 Gj2 Nr:27 (Kodi: 81000007) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
 8.
Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), rr.Skenderbeu (një pjesë), rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale - dalje që përfshin konsumatorët komercialë.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
9.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Gjakova I (Kodi: 81083015) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Azem Hajdari, rr.Bashkim Idrizi, rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Elena Gjika, rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Hasan Prishtina, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Korab Binxhiu, rr.Migjeni, rr.Nimon Ferizi, rr.Orize, rr.Rruga Londra, rr. Uashingtoni, rr.Skendërbeu, rr.Yjet e Erenikut dhe rr. Yll Morina.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
10.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Raq-Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr.Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
11.
Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Spitali (Kodi: 81083028) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercialë – biznese.
Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.
Mirëmbajte të planifikuar

 

1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubëll.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike si dhe shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm në Batushë.

2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Beci (Kodi: 80080010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
5.
Më 15.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale - dalje që përfshin konsumatorë komercial.
Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosja e rrjetit 10(20) kV.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018


Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Elektromotori-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza,Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.
Më 15.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
3.
Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
4.
Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Opterusha (Kodi: 82000010)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
5.
Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë dhe Sopniq.
Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi i izolatorëve VHD 10(20) kV.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 19-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Parku i makinave  (Kodi: 60062011) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Bujanovcit, TS-440-Ukraincat, TS-22-Ideali-1, Rr.Bujanovcit, TS-427-Morava e Binqes, Rr.Xhorgj-Vashiktoni, TS-23-28-Netori Xhorgj Washingtoni, TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri, TS-5-TMK-ja Rr, Adem-Jashari, TS-428-Kazerma, Rr.Abdulla Tahiri.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
2.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Thertorja  (Kodi: 60062012) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti, Laza.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
3.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Dheu i bardhe  (Kodi: 60062013) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
4.
Më 21.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Binqa  (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshina, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
5.
Më 21.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Pozhorani(Kodi: 61065014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: .121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosell TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.


Njoftime për punime në rrjet
Data: 16-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Çeliku  (Kodi: 60062005) prej orës 09:00 deri në ora 10:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata, Prokuria, Agnia dhe Çeliku.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
2.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Velekinca  (Kodi: 60062006) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme - te farmat ) dhe Velekinca.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
3.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Qendra  (Kodi: 60062007) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat City projekt dhe banesat e Hidromoravës.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ujësjellësi (Kodi: 60062010) prej orës 14:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Penda Përlepnicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
Më 20.03.2018 në NS 35/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Evlia  Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive nëe daljet problematike.
6.
Më 20.03.2018 në NS 110/10kV Gjilan III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
7.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

8.

Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 15-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani lll do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Fabrika e Baterive (Kodi:60062001) prej orës  09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Fabrika e Baterive , Palma SHPK.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Perlpenica (Kodi:60062002) prej orës  10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica (Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera) T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor - Zeleni vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca i  Silova – Muhaxheri.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
3.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Shillova (Kodi:60062003) prej orës  12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.George Washington,TS-63-Frigoriferi-TS117-Shillova-TS-118-Shillova.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
4.
Më 19.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani III do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV L.P Industrial (Kodi:60062004) prej orës  14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Bujanovcit:T S-54-MB Gzimi, TS-55-Ahmeti,TS-56-MB-Agro-Hemerci,TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku,TS-101-Tafa Petroll-TS-102-Pro.Eng.Com.TS.104-Remi Petroll.-TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}.TS.107-Evropa.TS-123.Mb.Progresi.TS-143-TS.Muja.1-Bunari.TS-145-TS-Alushi.TS-146-TS-Kroni.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.
5.
Më 19.03.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV J10 Bresalci (Kodi:63000010) prej orës  11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.
6.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani 2 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.
7.
Më 17.03.2018 në NS 35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Uglari (Kodi:60060016) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

 


Njoftime për punime në rrjet
Data: 14-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave metalike.
2.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  F. Jeta (Kodi: 61065013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: F. Jeta
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave metalike.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 16.03.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV  Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
2.
Më 16.03.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.
Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pasjani.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.
Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet.
• Dalja 10 kV  Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demiët.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.
a


Njoftime për punime në rrjet
Data: 13-03-2018

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
 Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
2.
Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Kllokoti Kodi:61065004) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekar.   
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

3.
Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini,  gurthysi-bentakosi i ri, gurthysi-Mogillë, fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.
4.
Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.
Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive .

 


Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00