Përgjegjësia shoqërore
Kosova- Turqia, një miqësore e paharrueshme
23-05-2014
E mërkura e 21 majit ishte ditë e veçantë jo vetëm për Mitrovicën, por për tërë Kosovën. Në vendin tonë kishte zbarkuar të luante ndeshjen miqësore të futbollit një nga kombëtaret më prestigjioze të botës, ajo e Turqisë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00