Përgjegjësia shoqërore
Akademia e KEDS pranon katër Çmimet Stevie në Paris
11-10-2014
Zyrtarët e KEDS dhe bashkëpunëtorët kanë pranuar katër Çmimet Stevie në ceremoninë zyrtare të organizuar në Paris, Francë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00