Përgjegjësia shoqërore
Fillon zyrtarisht edicioni i dytë i Akademisë së KEDS
07-11-2014
Këtë fundjavë, 50 pjesëmarrësit e përzgjedhur do të fillojnë zyrtarisht programin e edicionit të dytë të Akademisë së KEDS, fituese e 4 çmimeve prestigjioze ndërkombëtare në fushën e përgjegjësisë shoqërore. Studentët e përzgjedhur janë më të suksesshmit në mesin e qindra aplikantëve.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00