Përgjegjësia shoqërore
Akademia e KEDS-it kaloi vikendin në Bogë
21-02-2015
Studentët e Akademisë së KEDS-it kanë kaluar fundjavën në Bogë të Rugovës. Udhëtimi i organizuar nga KEDS-i është bërë me qëllim të një edukimi më ndryshe. Gjithçka ishte lojë, edhe mësimi u zhvillua duke lozur.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00