Përgjegjësia shoqërore
KEDS ndihmon Shkollën e Kompetencës në Prizren
19-03-2015
Një pllakë që tregon ndihmën e KEDS-it është vendosur gjatë marsit në korridorin e Shkollës së Kompetencës në Prizren. Falë intervenimit të punëtorëve të kompanisë, shkolla sot funksionin normalisht, përderisa nxënësit e saj mund të zhvillojnë mësimin, si teorik, ashtu edhe praktik pa ndonjë pengesë. “Falënderoj KEDS-in për gatishmërinë e treguar. Gatishmëria e tyre ishte në nivel, përderisa ekipet ishin shumë bashkëpunuese me ne. Si rezultat i kësaj punët u kryen si duhet”, thotë Alliismet Çoçaj, drejtor i shkollës. KEDS ka dhënë donacion për këtë shkollë mbi 2 mijë metra kabllo të tensionit të mesëm dhe ka kryer të gjitha punët e kyçjes në sistemin elektrik.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00