Përgjegjësia shoqërore
Mbrëmje bamirësie për fëmijët me sindromën down
19-03-2015
KEDS dhe KESCO kanë qenë pjesë e mbrëmjes të organizuar në hotelin Swiss Diamond që u mbajt në muajin mars në Prishtinë, të organizuar nga Shoqata “Down Syndrome Kosova”. Kjo ishte një mbrëmje Bamirësie për të mbledhur fonde për ndërtimin e qendrës që do të ofrojë shërbime për komunitetin dhe fëmijët e prekur me sindromën down.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00