Përgjegjësia shoqërore
KEDS sponsorizon natën e dytë të festivalit Jazz Turk në Kosovë
15-04-2015
Shtëpia e kulturës Xhemail Berisha në Prizren ishte nikoqire e natës së dytë të Jazz festivalit Turk në Kosovë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00