Përgjegjësia shoqërore
KEDS shtron iftar për qytetarë
28-07-2013
Për nder të muajit të bekuar të Ramazanit, stafi i KEDS shtron iftar për qytetarët, në shenjë respekti për besimtarët islamë, të cilët po agjërojnë këtë muaj të shenjtë. Ky është një akt i bamirësisë dhe tolerancës fetare, kur dihet së në këtë muaj të madhërishëm e gjithë bota shpirtërore besimtare islame përkushtohet thellësisht për shëndet, mirëqenie dhe lumturi për të gjithë besimtarët. Muaji i Ramazanit është një rit madhështor e kuptimplotë. Në këto ditë besimtarët islam ngritin lart sakrificat dhe përmes kësaj sfide, ata dëshmojnë dhe forcojnë besimin te Zoti. Me këtë rast stafi i KEDS i uron qytetarëve agjërim të lehtë, dhe kudo të mbretërojë fryma e mirësisë, solidaritetit dhe tolerancës.

 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00