Përgjegjësia shoqërore
KEDS pajiset me vetura të reja
29-01-2014
Një kontingjent prej 150 veturash ka mbërritur nga Turqia, të cilat KEDS i ka porositur për nevojat e punëtorëve në terren. Prej tyre 50 janë të tipit RENAULT CLIO, kurse 100 të tjera janë të tipit RENAULT KANGOO.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00