Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
13-03-2019  | KEDS ndërtoi linjën e re të tensionit të lartë për 40 fshatra të Shalës së Bajgorës
07-03-2019  | KEDS vendos dy trafo dhe rrjet të ri për mbi 400 familje në Peqan të Suharekës
05-02-2019  | KEDS vendos gjashtë trafo të reja dhe rrjet krejtësisht të ri në Obranq të Podujevës
28-02-2019  | KEDS ndërtoi foletë e lejlekëve në Kaçanik
07-02-2019  | Dy trafo dhe rrejt të ri për mbi 400 familje të Peqanit
29-01-2019  | BSPK dhe institucionet relevante impresionohen nga kushtet e sigurisë në punë që ofron KEDS
26-01-2019  | Zgjidhet përfundimisht çështja e furnizimit të Mitrovicës pas djegies së trafos së Trepçës
23-01-2019  | Krijohet në afat rekord zgjidhja për furnizim të Mitrovicës dhe Trepçës
22-01-2019  | Djegia në Trepçë shkaktoi ndërprerjen në Mitrovicë
14-01-2019  | Qyteti i Deçanit bëhet me furnizim alternativ
 
1 - 10 nga 394
 
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00