Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

KEDS gjelbëron kopshtet e tri shkollave

17-04-2019

KEDS edhe këtë vit është pjesë e aktiviteteve për Ditën e Tokës. Kompania ka vendosur që të japë kontributin e vet në gjelbërimin e hapësirave për nxënës. ...

Lexo më shume

KEDS ndërtoi rrjet të ri për mbi 10 fshatra të Pejës dhe bizneset përreth

10-04-2019

KEDS ka vazhduar me implementimin e projekteve investive në tërë territorin e Kosovës. ...

Lexo më shume

KEDS hapi dyert për nxënësit kosovarë

28-03-2019

KEDS ka hapur dyert për nxënësit kosovarë që të mësojnë rreth energjisë elektrike, me theks të veçantë efiçiencën e energjisë elektrike. ...

Lexo më shume

KEDS përfundoi projektet që furnizojnë 4 mijë familje e biznese të Kamenicës

28-03-2019

KEDS-i ka përfunduar dy projekte të mëdha në komunën e Kamenicës. Është fjala për ndërtimin e largpërçuesit të Roganës dhe largpërçuesin e Hogoshtit, që i përkasin Komunës së Kamenicës. ...

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Njoftime

Informata për punime në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00