Lajme dhe ngjarje
KEDS gjelbëron kopshtet e tri shkollave
17-04-2019
KEDS edhe këtë vit është pjesë e aktiviteteve për Ditën e Tokës. Kompania ka vendosur që të japë kontributin e vet në gjelbërimin e hapësirave për nxënës. ...
Lexo më shume
KEDS ndërtoi rrjet të ri për mbi 10 fshatra të Pejës dhe bizneset përreth
10-04-2019
KEDS ka vazhduar me implementimin e projekteve investive në tërë territorin e Kosovës. ...
Lexo më shume
KEDS hapi dyert për nxënësit kosovarë
28-03-2019
KEDS ka hapur dyert për nxënësit kosovarë që të mësojnë rreth energjisë elektrike, me theks të veçantë efiçiencën e energjisë elektrike. ...
Lexo më shume
KEDS përfundoi projektet që furnizojnë 4 mijë familje e biznese të Kamenicës
28-03-2019
KEDS-i ka përfunduar dy projekte të mëdha në komunën e Kamenicës. Është fjala për ndërtimin e largpërçuesit të Roganës dhe largpërçuesin e Hogoshtit, që i përkasin Komunës së Kamenicës. ...
Lexo më shume
KEDS ndërtoi linjën e re të tensionit të lartë për 40 fshatra të Shalës së Bajgorës
13-03-2019
Një rrjet komplet i ri tashmë shtrihet buzë rrugës që gjarpëron nga Mitrovica në drejtim të majave më të larta të Bjeshkëve të Shalës së Bajgorës. ...
Lexo më shume
KEDS vendos dy trafo dhe rrjet të ri për mbi 400 familje në Peqan të Suharekës
07-03-2019
Një rrjet elektrik krejtësisht të ri ka shtrirë KEDS në fshatin Peqan të Suharekës. Me këtë investim është larguar përgjithmonë rreziku nga tensioni i lartë dhe në fshat është krijuar stabilitet energjetik....
Lexo më shume
KEDS vendos gjashtë trafo të reja dhe rrjet krejtësisht të ri në Obranq të Podujevës
05-02-2019
Tashmë mbi 230 familje të këtij fshati kanë shërbime shumë më kualitative dhe më të sigurta pasi KEDS ka vendosur rrjetin komplet të ri, me shtylla betoni. ...
Lexo më shume
KEDS ndërtoi foletë e lejlekëve në Kaçanik
28-02-2019
KEDS ka ndërtuar mesditën e të enjtes foletë e lejlekëve në Kaçanik. Ato janë ndërtuar në vendin e njëjtë ku ankorohen lejlekët çdo vit, mbi shtyllat elektrike në linjën 35 kV. ...
Lexo më shume
Dy trafo dhe rrejt të ri për mbi 400 familje të Peqanit
07-02-2019
Një rrjet elektrik të ri ka shtrirë KEDS në fshatin Peqan të Suharekës. Me këtë investim është larguar përgjithmonë rreziku nga tensioni i lartë dhe në fshat është krijuar stabilitet energjetik....
Lexo më shume
BSPK dhe institucionet relevante impresionohen nga kushtet e sigurisë në punë që ofron KEDS
29-01-2019
Institucionet relevante që inspektojnë sigurinë në punë janë impresionuar nga niveli i sigurisë në punë që ofron KEDS-i. ...
Lexo më shume
Zgjidhet përfundimisht çështja e furnizimit të Mitrovicës pas djegies së trafos së Trepçës
26-01-2019
Tashmë e tërë Mitrovica ka energji elektrike. Kjo, pasi është kyçur edhe linja e tretë e furnizimit për këtë qytet....
Lexo më shume
Krijohet në afat rekord zgjidhja për furnizim të Mitrovicës dhe Trepçës
23-01-2019
KEDS ka krijuar një zgjidhje të shpejtë për furnizim me energji elektrike të Mitrovicës dhe Trepcës, pas djegies së djeshme. ...
Lexo më shume
Djegia në Trepçë shkaktoi ndërprerjen në Mitrovicë
22-01-2019
Sot rreth orës 12:00 ka filluar të digjet një trafo brenda obektit të Trepcës, që është edhe në pronësi të kësaj ndërmerrje. Të njëjtën kohë është këputur linja 110 kV e KOSTT-it në Mitrovicë....
Lexo më shume
Qyteti i Deçanit bëhet me furnizim alternativ
14-01-2019
KEDS ka finalizuar punimet për vendosjen e kabllos alternative për qytetin e Deçanit, duke krijuar stabilitet dhe siguri shumë më të madhe të furnizimit me rrymë. ...
Lexo më shume
Punime të domosdoshme pas mesnatës me kërkesë të KOSTT për zvogëlim të mbingarkesave në Prishtina 7
09-01-2019
KEDS njofton se si pasojë e mbingarkesës së transoformatorit të KOSTT-it në Prishtina 7, dhe me kërkesë të kësaj kompanie, jemi të detyruar të ndalim ndaljet një nga një me rend që furnizohen nga ky transofrmator, përkatësisht pjesa e Prishtinës së R...
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00