• Misioni
  • Vizioni
Misioni

Tė zgjidh tė gjitha problemet infrastrukturore pėr distribuimin e energjisė elektrike

Vizioni

Tė jetė infrastrukturė e pamposhtur e distribuimit me energji elektrike

Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00