Përgjegjësia shoqërore
Mbi 250 fëmijë festuan 1 Qershorin në KEDS, ishte festë e paharrueshme
01-06-2019
Oborri i KEDS-it vlonte të shtunën, përkundër faktit se ishte ditë pushimi. Aty ia kishin mësy mbi 250 fëmijë për të festuar ditën ndërkombëtare të tyre, 1 Qershorin. Ashtu siç edhe kishte premtuar KEDS-i, edhe doli, ata kaluan një festë të paharrueshme. Nga ora 11:00 ishin vendosur kënde të ndr
Lexo më shume

Shpërblehen fëmijët e talentuar
14-05-2019
KEDS & KESCO organizoi lojën shpërblyese për pikturë për fëmijët e punëtorëve me titull “Vizato kompaninë ku prindi yt punon”. Një numër i konsiderueshëm fëmijësh iu përgjigjën me entuziazëm këtij aktiviteti duke shprehur talentin e tyre me vizatime plot kolorit e gjallëri. Secili në mënyrën e ve
Lexo më shume

KEDS ka bërë gjelbërimin e kopshteve në tri shkolla
18-04-2019
KEDS edhe këtë vit është pjesë e aktiviteteve për Ditën e Tokës. Kompania ka vendosur që të japë kontributin e vet në gjelbërimin e hapësirave për nxënës. Fidanë blini e pishash dhe lule të llojllojshme i kanë mbjell punëtorët vullnetarë të KEDS në shkollën fillore “Kuvendi i Arbrit” në Ferizaj
Lexo më shume

Studentët e KEDS Academy në vizitë profesionale në Turqi
11-10-2018
Dhjetë studentë të gjeneratës së pestë të KEDS Academy kanë qëndruar në Turqi fundjavën e kaluar. Përgjatë tri ditëve, studentët e këtij programi mësimor kanë zhvilluar vizita në kompanitë Limak dhe Çalik, si dhe kanë mbajtur trajnime që atyre do t’u shërbejnë për ngritje profesionale. Vizitën e pa
Lexo më shume

Fëmijët e stafit të KEDS fillojnë kursin në elektrikë dhe robotikë
04-07-2018
Tridhjetë fëmijë të moshave 7 deri 10 vjeç këtë javë kanë nisur hapat e parë në programin edukues KEDS Kids Academy, ku ata do të marrin mësime bazike në elektrikë dhe robotikë.
Lexo më shume

KEDS vazhdon të ndihmojë procesin mësimor në Kosovë duke krijuar laboratorë të kompjuterëve
30-06-2018
Edhe nxënësit e tri shkolla të komunës së Deçanit përfitojnë nga KEDS-i kompjuterë me qëllim të përmirësimit të procesit mësimor, si dhe për t’ju ndihmuar në rrugën e tyre të edukimit. Kësaj radhe zyrtarët e KEDS-it me 10 kompjuterë pajisën SHMU “Sylejman Vokshi” në Prilep të Deçanit , pastaj në sh
Lexo më shume

KEDS ka vazhduar me donacione nëpër shkollat e Kosovës
23-05-2018
Kësaj radhe stafi i KEDS-it shkoi në komunën e Junikut, ku dhuroi edhe 10 kompjuterë për gjimnazin “ Kuvendi i Junikut”, ku kohë më parë kishte dhururar edhe 10 të tjerë. Kështu që 20 kompjuterët plotësuan nevojat e shkollës, sidomos për kabinetin e informatikës. Drejtori i shkollës, Naim Kuçi, sh
Lexo më shume

KEDS mbolli 22 drunj për nder të Ditës së Tokës
22-05-2018
KEDS shënoi Ditën e Tokës, duke mbjellë 22 drunj në kampusin e Fakultetit Teknik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishina”. KEDS me shumë dëshirë dhe vullnet pranoi të merr pjesë në organizimin e Komunës së Prishtinës, “Bëhu edhe ti mik i tokës”. Studentët e KEDS Academy ishin ata që morën
Lexo më shume

KEDS dhuron pajisje mësimore për nxënësit e Deçanit
10-05-2018
KEDS ka vazhduar të ndihmojë procesin edukativo -arsimor në Kosovë. Janë 25 kompjuterë dhe disa tavolina dhe dollapë që KEDS ka dhuruar për nevojat e nxënësve për tri shkollat e kësaj komune. Ky aktivitet ka gëzuar tej-mase nxënësit. Milot Fetaj, nxënës i gjimnazit “Vëllezërit Frashëri”, të kom
Lexo më shume

KEDS-i gjithmonë i gatshëm për dhurimin e gjakut
25-01-2018
Fatmire Korça, (20 vjeç) në pozitën teknike për AMR kalibrim në KEDS ndjehet shumë e emocionuar, pasi ajo sot dhuroi gjak për herë në jetën e saj, në aksionin e rregullt vjetor për dhurim të gjakut të organizuar në ambientet e KEDS-it, në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kosovës për Transfuzionin
Lexo më shume

Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00