Qendra e Thirrjeve

Qendra e Thirrjeve punon pa ndërprerë 24 orë në ditë. Numri kontaktues është 0800 791 00.  Në këtë Qendër mund të kërkoni informacione edhe nëpërmjet postës elektronike në adresën contactcenter@keds-energy.com, apo përmes web-faqes www.keds-energy.com te fusha IDEJA JUAJ.

Përmes thirrjeve në këtë Qendër mund të informoheni për:

  • - Borxhin tuaj
  • - Faturën mujore
  • - Orarin e punimeve në rrjet
  • - Procedurën e shërbimeve
  • - Aplikacionin eKESCO.

Po ashtu mund të paraqitni:

  • - Denoncim
  • - Prishje dhe
  • - Ndonjë informatë tjetër.
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë
Këshilla për siguri