KEDS Akademija 10 otvorila je konkurs za interaktivnu obuku za studente visokog obrazovanja i za učenike srednjih tehničkih škola za školsku 2022-2023. godinu.

U bliskoj saradnji sa Univerzitetom u Prištini i Univerzitetom Bogaziçi u Istanbulu, jednim od najprestižnijih u svetu, KEDS akademija nudi naprednu obuku i praksu u sektoru energetike.

Prijavljivanje studenata je počelo 24. oktobra 2022. godine i trajaće do 11. novembra 2022. godine. Pravo da se prijave imaju svi studenti javnih univerziteta Republike Kosovo koji pohađaju predavanja treće godine studija i poslednje akademske godine sa Fakulteta elektrotehnike i računarstva, građevinarstva, matematičkih nauka, prava, mašinstva i ekonomija i studenti poslednjih godina srednjih stručnih škola, smer elektrotehnika.

Nakon odabira na osnovu rezultata u procesu prijave, studenti i učenici se obučavaju u teorijskom i praktičnom aspektu, angažujući se u različitim odeljenjima kompanije, uključujući obuku na terenu i korišćenje energetskih sredstava.

KEDS Akademija 10 svim zainteresovanima nudi ovu mogućnost kako bi iskoristili stručno znanje za lakšu integraciju na domaće i međunarodno tržište rada.

Ovo je deseta godina za redom da KEDS Akademija organizuje ovakvu obuku od kada je KEDS počeo da radi kao korporacija na Kosovu 2013. godine. Od tada do danas obučeno je oko 500 studenata i učenika, od kojih su mnogi zaposleni u korporaciji.

KEDS Akademija 10 poziva sve zainteresovane studente i učenike da se prijave za ovu obuku i iskoriste ovu priliku koja im nudi ne samo mogućnosti stručnog usavršavanja, već i zaposlenje.

Za više informacija o prijavljivanju kliknite na sledeći link:
https://www.keds-energy.com/shq/lajme/informata-rreth-aplikimit-ne-programin-keds-a-2312/