Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

Aplikoni në programin KEDS Akademi VIII

22-10-2020

Kur mund të aplikoni? Duke filluar nga data 22 tetor deri më datë 13 nëntor 2020 Ku mund të aplikoni? Në Ndërtesën Qendrore të KEDS, Bulevardi Bill Clinton nr 5 në Prishtinë, ose në e-mail adresën elektronike apply@kedsacademy.com...

Lexo më shume

KEDS po aftëson për siguri në punë nxënësit e 69 shkollave profesionale

20-10-2020

Në kuadër të javës evropiane për siguri dhe shëndet në punë, KEDS ka filluar aftësimin për siguri në punë për nxënësit e shkollave të mesme teknike-profesionale. Tashmë, ekspertët e kompanisë u kanë dhënë njohuri të vlefshme nxënësve të shkollave në Mitrovicë, Drenas, Ferizaj e Kaçanik. Këta nxënës llogaritet që shumë shpejt mund të hyjnë në tregun e punës, prandaj KEDS është fokusuar pikërisht aty. Që nga e hëna, kur edhe filloi java e sigurisë,...

Lexo më shume

Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes

12-10-2020

Kryeshefi Ekzekutiv i KEDS-it, z. Alper Erbas dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KOSTT-it, z. Ilir Shala nënshkruan të hënën Marrëveshjen e Kyçjes, konform Metodologjisë së Taksave të Kyçjes, për nenstacionet e reja...

Lexo më shume

Drejtori i KEDS-it u prit në takim nga Kryeministri Avdullah Hoti

03-10-2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Avdullah Hoti ka pritur të enjtën, me 1 tetor, Kryeshefin Ekzekutiv të KEDS, z. Alper Erbas. ...

Lexo më shume

Prishtina Energjetike

Kliko për Projektet Investive në Prishtinë

Njoftime

Informata për punime në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Prokurimi

Prokurimi i KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00
Politika e Privatësisë
Këshilla për siguri